2012. július 4.

Szerző:
B. Szabó Edina

Kameleon

Új, az eddigieknél rugalmasabb és a már meglévő rendszerekhez alkalmazkodó dokumentum- és munkafolyamat-kezelő platformrendszert, valamint erre épülő kis- és nagyvállalati megoldásokat fejleszt a rEVOLUTION Software Kft.


A Kameleon névre keresztelt termék egy olyan, munkafolyamat alapú dokumentumkezelő platformrendszer, amely a megváltozott piaci környezethez és igényekhez alkalmazkodik, biztosítja az állandó és automatikus kontrollt a kritikus munkafolyamatok során.
A termék fő újdonsága, hogy fejlesztési platformként készül, azaz különböző paraméterezhető és fejleszthető motorikus elemekből, például űrlap-, dokumentumkezelő, dokumentumgeneráló vagy munkafolyamat-kezelő motorokból áll. Az egyes elemeket fejlesztőcégek is megvásárolhatják, személyre szabott megoldások készítésére.
A platform széles körű felhasználást tesz lehetővé: ráépíthetők kisvállalatok iratkezelési, archiválási megoldásai, ugyanakkor komplex nagyvállalati, államigazgatási termékek is, például ügyfélszolgálat, panaszkezelés, szerződés-nyilvántartás vagy komplex számlaengedélyezés. A Kameleon platform tehát képes alkalmazkodni szinte minden vállalati környezethez és elváráshoz.

A platform eseményvezérelt értesítési rendszere kívülről egyszerűen meghajtható, vagyis egyes motorikus elemei online módon, hatékonyan képesek együttműködni. Így az ERP rendszerek akár hatékony, automatizált e-mail vagy SMS-küldő funkcióval is könnyedén kibővíthetők.
Emellett a többrétegű architektúra és a vékony kliens technoló­gia biztosítja a kliens oldali hardverrel szemben támasztott kö­vetelmények csökkentését is. Mivel a számítási műveletek nem a felhasználói oldalon történnek, nincs szükség nagy sávszélességre a kliens és az üzleti logika réteg között. Természetesen biztosítja azt a felhőalkalmazásoktól elvárt lehetőséget, hogy rajta kis, költséghatékony, a felhasználó által önállóan, a szolgáltató közreműködése nélkül, katalógusból megrendelhető alap- vagy kiegészítő funkciókból, modulokból álló termékeket lehessen fejleszteni.
Mindez elsősorban a kis- és középvállalatok számára nyújthat optimális megoldást azzal együtt, hogy a platform készen áll akár az okostelefonra alkalmazható fejlesztésre is.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka