2018. december: jegyzet, mesterséges intelligencia, it, geológia, portré, fizika, tudomány, csillagászat, innováció, egyetem, fenntarthatóság, környezetvédelem, zöldkörnyezet
Inno-tér
2017. december 13.

Alkalmazásfejlesztő verseny

Február végéig lehet nevezni a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudo­mányi Egyetem (BME) által idén ismét közösen meghirdetett 1app alkalmazásfejlesztő versenyre olyan saját fejlesztésű, magyar felhasználóknak szánt mobilalkalmazá­sokkal, amelyek egy okosváros lakóinak nyújtanak hasznos szolgáltatásokat.


A verseny célja a programozók legújabb generációjának támogatása. A kiírók olyan versenyzőket várnak, akikben megvan a mobilalkalmazások fejlesztéséhez szükséges újszerű, kreatív szemlélet és nyitott hozzáállás. Középiskolai tanulók vagy főiskolai, egyetemi hallgatók egyaránt nevezhetnek, a nevezési határidő 2018. február 20. A jelentkezőknek regisztrálniuk kell, ugyanitt tudják feltölteni az alkalmazás elérhetőségét, annak rövid leírását, valamint a forráskódot. A beérkezett pályamunkákat a NISZ Zrt. és a BME Mobil Innovációs Központjának szakértői értékelik.

A verseny dobogósai 500, 300, illetve 150 ezer forintos pénz­díjat, valamint a szervezők és támogatók termékeiből összeállított ajándékcsomagot kapnak, amit a február végi eredményhirdetésen és díjátadón vehetnek át.

Fontos tudni, hogy a versenyen leadott mobilalkalmazások az azt fejlesztő tulajdonában maradnak. A kiírók a beküldött alkalmazásokat nem publikálják, illetve alkalmazzák élesben, hiszen a kiemelt cél az, hogy ösztönözzék a kódolásban jártas fiatal fejlesztőket, versenyképes környezetet létrehozva számukra.•

 
Inno-tér
2018. november – Közlekedésfejlesztési különszám

2018. november – Közlekedésfejlesztési különszám

Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018

Innotéka