A szivattyútechnológia új korszaka

A WILO SE a világ egyik vezető szivattyúgyártója az épületgépészet, a vízgazdálkodás és az ipar területén. A Wilo márka a szivattyúiparban a csúcstechnológiát képviseli.


A Wilo-Stratos MAXO piacra dobásával a dortmundi székhelyű cég tovább erősíti a szivattyúiparban elfoglalt digitális úttörő pozícióját. A Wilo-Stratos termékcsalád legújabb készüléke új normát állít fel a rendszer­hatékonyság és a felhasználóbarát jelleg tekintetében, továbbá ismételten bizonyítja a Wilo vezető szerepét az innováció terén.

A Wilo-Stratos MAXO szivattyú

A Stratos MAXO a világ első okosszivattyúja. Okosszivattyún a nagy hatékonyságú vagy intelligens szivattyúkat messze túl­haladó szivattyúk új kategóriáját értjük. A legújabb érzékelő technológia és az innovatív vezérlési funkciók (Dynamic Adapt plus és Multi-Flow Adaptation) kombinációja a kétirányú kommunikáció (Bluetooth, beépített analóg bemenetek, bináris be/ki menetek, Wilo Net), a szoftverfrissítések és kiemelkedően felhasználóbarát jelleg (Beállítási útmutató, Zöldgomb-Technológia) az, ami ezt a szivattyút okossá teszi. Az új Zöldgomb-Technológia a bevált kezelési módokat új és optimalizált funkciókkal egyesíti, teljesen új szintre emelve a felhasználóbarát jelleget. „Fontos volt szá­munkra, hogy a szivattyú telepítését még egyszerűbbé tegyük – fejtette ki Michael Dieckmann, a Wilo termékmenedzsere. – A magas fokú rugalmasság teszi a Stratos MAXO-t rendkívül vonzó megol­dás­sá, amikor számos különböző alkalmazásba illesztésről van szó. Az analóg és digitális interfészek alapkiépítésben képezik részét, a Bluetooth kapcsolat segítségével közvetlenül csatlakoztatható mobil eszközökhöz, míg a Wilo Net egy új, szabványos felületet biztosít a Wilo termékek összekapcsolhatóságára.”

A Multi-Flow Adaptation egy új, energiatakarékos funkció, amely lehetővé teszi, hogy a főköri szivattyú a csatlakoztatott fogyasztói körök szivattyúinak pontos igénye szerint szabályozza a teljesítményét. A Stratos MAXO automatikusan illesztheti teljesítményét a változó rendszerkövetelményekhez a Dynamic Adapt plus funkció révén, egy adott célérték beállítása nélkül. A hőmennyiségmérő funkció a Stratos MAXO szivattyú további innovációs előnye – ez lehetővé teszi a különböző fűtési/hűtési körök energiafogyasztásának mérését.

A Wilo-Stratos MAXO D szivattyú

A Stratos MAXO egyes vagy ikerszivattyúként, illetve ivóvizes alkalmazásokhoz is kapható.
A Stratos MAXO idén a Frankfurtban megrendezett ISH szakvásáron debütált, és elnyerte az ISH nagy presztízsű Design Plus díját. A díj a fenntarthatóság, az innovatív dizájn és a hatékony technológia terén kiemelkedő termékeknek járó minőségi címke.

A dortmundi székhelyű vállalat ismét igazolta mottóját: „A Wilo elhozza a jövőt” – ez kiemeli fő törekvését, hogy a szivattyúipar digitális úttörője legyen.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka