Megújulva az energiahatékonyság szolgálatában

Az ENGIE konszernhez tartozó Cothec Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a magyar energetikai piacon. A cég energetikai szolgáltatásainak révén 200 önkormányzati és állami tulajdonú épület, valamint 80 lakóépület energetikai berendezése újult meg. 2009-től négy város távhőszolgáltatását és két város távhőtermelését látja el.


A vállalat – mint műszaki alapú energetikai megoldásokat nyújtó szakcég – egyedi igényekre szabott finanszírozással lehetővé te­szi a régi energetikai berendezések felújítását és hosszú távú, teljes körű garancia melletti üzemeltetését. Referenciái közé tartozik a Hajós Alfréd Uszoda, az Opel-gyár, a győri kórház és a Keleti pályaudvar energetikai rendszereinek felújítása és energiahatékony működtetése.

Ebben az évben a cég újjászületik. Az ENGIE konszern tulajdonában álló épületgépészeti kivitelezést és energetikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását végző Cofely Kft. beolvad a Cothec Kft.-be. Az ENGIE Magyarország Kft. által a magyar energetikai piacon olyan komplex és környezet­barát energetikai megoldásokat nyújtó szakcég jön létre, amely a projekt­ötlet megvalósulását a tervezéstől a kivitelezésen át a finanszírozással egybekötve egészen az üzemeltetésig, karbantartásig és a teljes körű energiaszolgáltatásig tudja biztosítani.
Az ENGIE a világ egyik vezető energetikai vállalata. A Cothec Kft. büszke arra, hogy az ENGIE családjához csatlakozhat, és közös sikereik ENGIE Magyarországként is folytatódhatnak.


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022
Címkék

Innotéka