Sikeres cégek összefogása nélkül sikeres projektek sincsenek

A hazai és nemzetközi üzletfejlesztő támo­gatások megszerzése az egyik legösszetet­­tebb projektfeladat, mellyel egy cég talál­kozik. Ezt ismerte fel az egy év­ti­ze­des pályázat­menedzseri tapasztalattal rendelkező Corex, mely Projenta néven létrehozta online klaszte­rét, vagyis a fejlesztéseket tervező cégek és a meg­valósításban segítő csoportok találkozási pontját.


Érdemes tudatosan, még a konkrét pályázat kiválasztása előtt megtalálni azokat a partnereket, akikkel sikeressé tehető az együttműködés, vallja a pályázatírásra és pályázatmenedzsment-feladatokra szakosodott Corex Projektfejlesztési Kft. A cég több mint egy évtizedes tapasztalattal végzi EU-s pályázatok menedzselését, ez idő alatt több mint 200 projektet vitt sikerre, összesen több mint 50 milliárd forint értékű támogatást megszerezve az őket megbízó cégeknek. Ez a pályázatírói piacon jelentős szakmai tapasztalat segítette a céget, amikor egy online klaszter megvalósításába kezdtek.

A klaszter lényege, hogy a Corex által összefogott felületen, profi irányítás mellett találhat egymásra projektötlet és befektető vagy pályázati partner, és bővülhet az a szakmai adatbázis, melyen keresztül a saját szakterületükön elismert és megbízható cégek kapcsolatba léphetnek egymással.
A klaszter lefedi a legfontosabb iparági területeket, így folyamatosan figyelik a technikai korszerűsítésekre, az építési beruházásokra, kutatás-fejlesztésre, környezetvédelemre, munkahelyteremtésre, vidékfejlesztésre és turizmusra fordítható támogatási forrásokat, a nemzetközi piacra lépés lehetőségeit.
A cég önkormányzatokkal, nonprofit szervezetekkel és vállalatokkal is együttműködik, és olyan referenciákat mondhat magáénak, mint Dunaharaszti és Kistelek településfejlesztése, a siklósi vár rekonstrukciója vagy az MRE Bethesda Gyermekkórházának napelemes korszerűsítése.

A Corex fontosnak tartja, hogy már a projektötletek elbírálása is összetett szakmai szempontok alapján történjen, ezért a Projenta felületre feltöltött javaslatokat pénzügyi és műszaki szakemberekből álló csapat elemzi, mely felkutatja a forrásszerzési lehetőségeket is.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka