Inno-tér
2019. június 12.

Design Management Díj pályázat

A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve díjazza a designmenedzsment-szemléletet kiválóan alkalmazó szervezeteket. Olyan szervezetek nevezését várják a Design Management Díjra, melyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakítása során a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is.


A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére. A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.
A korábban elismert szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a SIXAY Bt. – sixay furniture, a HAMERLI/1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Cserpes Sajtműhely Kft., valamint a TUNGSRAM-Schréder Kft.

Nevezési feltételek

Pályázhat vagy jelölhető minden jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény, amelynek székhelye Magyarország területén van, legalább három éve működik.
A nevezéseket Magyar Formatervezési Tanács Irodájához kell eljuttatni elektronikus levélben és postai úton, egy példányban, ajánlott küldeményként 2019. július 1-jéig.

A részletes felhívás és nevezési lap itt letölthető.

A Díj elismertjei a 2019. október 4-13. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest fesztivál kiemelt eseményeként kerülnek bemutatásra.

További információ: mfti@hipo.gov.hu

Forrás: Magyar Formatervezési Tanács Irodája

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka