2020. április: jegyzet, it, mérés, bionika, biokémia, egyetem, portré, neutronkutatás, biológia, fizika, nanotechnológia, atomenergia, űrtevékenység, lézer, tudomány, geokémia, geológia, régészet, közlekedés, építés, innováció, okostechnológia, egészségipar, agrárium, mikroszkópia, automatizálás, meteorológia, környezetvédelem, vízgazdálkodás, zöldkörnyezet, energiagazdálkodás, megújuló energia
Inno-tér
2019. szeptember 26.

ELTE-Újbuda Innovációs Nap 2019

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Innovációs Központja meghívja az érdeklődőket az Újbuda Önkormányzattal közös szervezésében 2019. október 3-án megrendezésre kerülő ELTE-Újbuda Innovációs Nap 2019 konferenciára és start-up kiállításra.


Az immár hagyománnyá vált innovációs rendezvény és kiállítás célja, az egyetemen keletkezett tudás ipari és társadalmi hasznosításának ösztönzése; az egyetemen dolgozó oktató-kutatók, valamint a hallgatók vállalati szférával való kapcsolatainak erősítése, kiterjesztése, egyúttal az aktuális innovációt érintő finanszírozási lehetőségek és programok megismertetése.

A rendezvényen átadásra kerül az ELTE Innovatív Kutatója díj, továbbá kihirdetik a 2019. évi Innovatív Hallgatói Ötletpályázat díjazottjait, majd sor kerül a nyertes pályázatok bemutatkozására. Érdekes előadások hangzanak el a mesterséges intelligenciáról, és arról, miként tudunk élni az új technológiák által kínált lehetőségekkel. A nap során számos innovációt támogató szervezet és program is bemutatkozik. A délutáni szekció keretében az egyetemre látogat az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarország „Vágj bele! Kezdj vállalkozni!” előadás-sorozata. Az előadásokat 11:30-16:00 között startup kiállítás kíséri, melynek keretében az érdeklődők megismerhetik a startup ökoszisztéma kiemelt szereplői által nyújtott, vállalkozás-indítást támogató programokat.

Az esemény programterve elérhető ITT.
A rendezvényre történő belépés regisztrációhoz kötött, melynek határ ideje 2019. szeptember 30. Résztvevői regisztráció elérhető ITT.

Forrás: ELTE Innovációs Központ

 
Inno-tér
Innotéka