2020. május: jegyzet, adatbányászat, folyamatmodellezés, diagnosztika, egyetem, vegyipar, portré, okostechnológia, genomika, gépipar, közlekedés, fizika, orvostudomány, hálózatkutatás, matematika, it, tudomány, neutronkutatás, anyagtudomány, autóipar, öntészet, mérés, atomenergia, biztonságtechnika, innováció, elektronika, disszemináció, izotóptechnika, egészségipar, vízgazdálkodás, környezetvédelem, építés, zöldkörnyezet, fenntarthatóság, hulladékgazdálkodás, paragrafus, mesterséges intelligencia, virtuális valóság
Inno-tér
2019. március 10.

Lezárult a 27. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására – számos jelentős és néhány kiemelkedő innovációs teljesítményt bemutató – összesen 43 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek.


A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, első­sorban a gazdasági mutatók – 2018-ban elért többleteredmény vagy több­letárbevétel –, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a 2018-ban legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.
A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból – különösen az egészségügy, agrár- és informatikai területről – érkeztek kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.
A 2018. évi Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága elismert tudósokból, gazdasági szakemberekből áll, elnöke az innovációs és technológiai miniszter.
Az évente egyszer átadásra kerülő Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentős pénzjutalom) az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált.
Az ünnepélyes díjátadásra március 28-án, az Országház Felsőházi termében kerül sor.
A 2018. évi Innovációs Nagydíj átadására Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét és Palkovics László innovációs és technológiai minisztert kérték fel a szervezők.
A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjakat is átadnak. A 2018. évben legsikeresebb kezdő vállalkozás részére a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díját adják át.
A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.•

 
Inno-tér
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Innotéka