Tartósítás mindenekelőtt
Az öt-hatezer bar nyomáson kezelt élelmiszerek kétszer annyi ideig eltarthatóak, mint a hagyományos eljárással tartósított...
Magyar–szerb tejipari kutatás és fejlesztés
A tejüzemek egyik nagy problémája világszerte a sajtgyártás során keletkező hatalmas mennyiségű tejsavó kezelése...
Világszínvonalú eljárás a mikotoxinok egyidejű mérésére
A mikotoxinokat, azaz a penészgombák mérgező anyagait mutatja ki flow citometriás módszerrel a Soft Flow Hungary Kutató...
Bioaktív komponensek kutatása az EKF Egerfood Tudásközpontban
Jelenleg az európai élelmiszer-előállítás csökkenő részét teszi ki a világ teljes termelésének, és ez súlyos...
Mérnöki konyhaművész
A kilencvenes évek közepén, villamosmérnöki diplomával a zsebében döntött úgy, hogy a hobbija lesz a hivatása....
Innovatív gondolkodók találkozója Budapesten
Október közepén immáron negyedik alkalommal találkoztak Budapesten a FROST (Frontiers in Organic Synthesys Technology)...