2018. június: jegyzet, portré, tudomány, biztonságtechnika, kémia, atomenergia, innováció, környezetvédelem, energiagazdálkodás, urbanisztika, fenntarthatóság, okostechnológia, közlekedés, orvostudomány, genomika, mesterséges intelligencia, hulladékgazdálkodás, zöldkörnyezet, it
Inno-tér
2017. május 30.

LG K4 és K10 a polcokon

Már Magyarországon is kaphatók az LG megújított K okostelefon-sorozatának modelljei. Ezek olyan, a gyártó prémium kategóriás telefonjait jellemző megoldásokat vonultatnak fel, mint a 120 fokos nagy látószögű előlapi kamera vagy az emberi arcot rögtön felismerő LG Auto Shot funkció.


A megújított K sorozat legizgalmasabbnak mutatkozó jellemzője az, hogy a különféle modelleket a fogyasztók eltérő igényei szerint alkották meg ahelyett, hogy – egyetlen fő modellt kínálva – a vásárlóktól várnák el az alkalmazkodást, hiszen minden vásárló más-más funkciót tart igazán fontosnak a megfelelő okostelefon kiválasztásakor.

A K10 2017 modellt például kategóriájának legjobb, 5,3 colos HD In-cell érintőképernyőjével látták el, amely kül- és beltéri használatkor egyaránt megállja a helyét. A készülék 5 megapixeles, 120 fokos nagy látószögű, előlapi szelfikamerája természetesen jól kiegészíti a hátlapon elhelyezett, prémium minőségű, 13 megapixe­les kamerát. Ez eddig egyébként csak az LG prémium kategó­riás, G sorozatba tartozó készülékeiben volt megtalálható.
A K4 2017 készülék 5 colos In-cell érintőképernyővel, 5 mega­­pi­xe­les elő- és hátlapi kamerával, valamint az LG Auto Shot és Ge­sture Shot funkcióival kapható. Az Auto Shot lényege, hogy a kamera azonnal exponál, amint a rendszer felismeri, hogy a fényképező látóterébe emberi arc került, a Gesture Shot funkció segítségével pedig a kamerának adott egyetlen kézjelzéssel készíthetünk szelfiket, amivel elkerülhető, hogy az exponálógomb megnyomása miatt bemozduljon a kép.•

 
Inno-tér
Innotéka