Virtuális lakásnéző

Egy előnyösen befotózott ingatlan teljesen más képet mutat az adott lakásról, mint a valóság. Egy magyar fejlesztésű szoftvernek köszönhetően azonban megspórolhatjuk a személyes megtekintésekre szánt időt és energiát, és már az otthonunk kényelméből is bejárhatjuk az általunk kinézett ingatlanokat, méghozzá virtuálisan.


A Real View VR-Flat nevű szoftver egy teljesen új helyzetet teremthet az ingatlanpiacon, ugyanis lehetővé teszi, hogy gyorsabban és könnyebben megtalálhassuk és bejárhassuk álmaink lakását, akár anélkül is, hogy személyesen a helyszínre kellene mennünk.

Lakásbejárás a Real View VR-Flat szoftver segítségévelLakásbejárás a Real View VR-Flat szoftver segítségével

A magyar fejlesztést a tervek szerint elsősorban ingatlanirodáknak értékesítik, amelyeknek teljes körű segítséget nyújtanak a virtuális séták elkészítéséhez, így a portfóliójukban található eladó/kiadó ingatlanok – a nap 24 órájában – online megtekinthetővé válnak az érdeklődők számára.

Amerikában már évek óta használnak hasonló megoldásokat, és egyre többször online térben zajlik az ingatlanok keresése, megtekintése és akár megvásár­lása is. Ezt a folyamatot tovább erősítette a koronavírus megjelenése, és az elmúlt években az egész világot korlátozó lezárások is.

A szoftverrel készített virtuális séták bármilyen hirdetési felületen beágyazhatók, ráadásul a szolgáltatást nem csak az ingatlanpiacon lehet használni, mert lehetővé teszi szállások, turisztikai látványosságok, üzlethelyiségek, konferenciatermek valósághű bemutatását, valamint akár múzeumok és turisztikai látványosságok virtuális körbejárását is.•


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka